Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΛΒΑΣ ΑΛΕΥΡΙΣΙΟΣ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

ΣΙΡΟΠΙ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ

200 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

βαζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα να καψει και στη συνεχεια προσθέτουμε το αλευρι κοσκινισμένο.
Τσιγαρίζουμε πάρα πολύ καλα να σκουρίνει.Εχουμε βάλει συνχρόνος το σιρόπι να γίνεται.Μόλις πάρει χρώμα το αλευρι μας,ρίχνουμε το σιρόπι κουταλιά κουταλιά και ανακατεύουμε συνεχως.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρύδια και αδειάζουμε σε φόρμα.Στο πίατο που σερβίρουμε το κάθε κομμάτι,πασπαλίζουμε με κανέλα.


Γρήγορο,νηστίσιμο και φτηνό γλυκάκι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14