Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ


1 κιλό σπανάκι ζεματισμένο και στραγγισμένο καλά
1 κούπα δυόσμο
1 κούπα μαιντανό
1/2 κούπα ρίγανη φρέσκια
1/2 κούπα μέντα
150 γρ μπεικον
200 γε φέτα
3 αβγά
1 ματσάκι κρεμυδάκια φρέσκα
1 κ.σ. σόδα
αλάτι-πιπέρι
300 γρ αλεύρι



κόβουμε το μπέικον κομματάκια και το τσιγαρίζουμε ,κόβουμε τη φέτα σε κύβους,τα κρεμυδάκια κομματάκια και τα ζεματισμένα σπανάκια επίσης,ψιλοκόβουμε και όλα τα μυρωδικά,προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε.Σ τη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ετσι ώστε να μπορούν να πλάθονται κεφτεδάκια.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα περνάμε απο αλεύρι.


  
Στη συνεχεια τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και αφήνουμε σε χαρτί να απορροφηθούν τα λάδια

Σερβίρουμε σκέτους ή με γιοαούρτι.

 




4 σχόλια:

  1. Πολύ καλή πρόταση! Θα το δοκιμάσω! Φιλιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα κεφτεδάκια θα τους κάνω μια δοκιμή να δω αν θα τους φάει ο μικρός μου. Φιλιά Αθηνά μου, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14