Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΜΙΑ




½ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
½ ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΚΥΜΙΝΟ
1 ΚΙΛΟ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
1 Κ.Σ. ΠΠΛΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 ΚΙΛΑ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ










ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.



ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΛΑΧΑΝΟΥ,ΤΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.



ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ


ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.



ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ.ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΜΛ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ .ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΛΕΜΟΝΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14