Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

350 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
500 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
6 ΑΒΓΑ
200 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΟΥΔΡΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
400 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
200 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
4 ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΚΕΡΩΤΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ(ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ).ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΓΟ,ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ(ΟΛΟΚΛΗΡΑ).ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ,ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙΑ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ  ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14