Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΡΟΔΙΟΥ


250 ΓΡ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΨΙΛΟ
50 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ
1 ΡΟΔΙ
2 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
1/4 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
100 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
4 Κ.Σ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ
2 Κ.Σ. ΜΕΛΙ



ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΔΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΥΜΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΣΤΟΥΜΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ .ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΡΟΔΙΟΥ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΙΚΕΡ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΑΝ ΤΟ ΡΟΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΑΖΟΥΜΕ Ή ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΟΔΙ Ή 50 ΜΛ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΡΟΔΙΟΥ ΕΤΟΙΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14