Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΑΛΜΥΡΟ ΤΣΙΖΚΕΙΚ

100 ΓΡ. ΞΥΝΟΤΥΡΙ
150 ΓΡ.ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
30 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
2 Κ.Γ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ Ή 1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ

ΒΑΣΗ
4 ΝΤΑΚΟΥΣ
150 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΑΚΙΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ
10 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΤΟ ΞΥΝΟΤΥΡΙ,ΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ.ΣΤΡΩΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ.ΓΑΡΝΙΡΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΣΕΡΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14