Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ


16 ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ
4 ΚΑΡΟΤΑ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
4 ΠΑΤΑΤΕΣ
400 ΓΡ ΑΡΑΚΑ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
3 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 1/2 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΑΡΙΖΙΕΝ(ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΟΛΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΩ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΡΑΣΗ,ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΜΟΥ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ,ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΩΝ.ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ.ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14