Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας στα Σέρβια... ( Βίντεο)

21-7-2012:Παρουσία αρκετού κόσμου ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη των Σερβίων το πρώτο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνεται στην περιοχή.
* Την τιμητική της είχε η Λέσχη Αρχειμαγείρων, η οποία μαγείρεψε εκλεκτά εδέσματα που έγιναν...ανάρπαστα, ενώ το "παρών" έδωσε και ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, όπως και δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής...

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ




1 κιλό φασολάκια * 500 gr πατάτες αλάτι, πιπέρι *  1 μεγάλο κρεμμύδι * 4 καρότα 2 σκελ. σκόρδο *   5 τομάτες ώριμες *   1 ½ φλυτζ. ελαιόλαδο *¼ ματσάκι μαϊντανό * 10 φυλλαράκια δυόσμου

 
    >>  Καθαρίζουμε τα φασολάκια από τις ίνες, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε καλά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι Ξεφλουδίζουμε. ξεσποριάζουμε και ψιλοκόβουμε τις τομάτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.Κάνουμε το ίδιο και με τα καρότα και το σκόρδο. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε ελαφρώς κουνώντας τη κατσαρόλα. Σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν .Μετά 10 λεπτά, προσθέτουμε τις τομάτες, τις πατάτες,τα καρότα, το δυόσμο και το μαϊντανό ψιλοκομμένα το αλάτι, πιπέρι και νερό μέχρι να καλυφθούν τα υλικά. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 50 λεπτά μέχρι να γλασάρει-δέσει η σάλτσα μας. Ανακατεύουμε ανά διαστήματα κουνώντας τη κατσαρόλα. Προσθέτουμε υγρά αν χρειάζεται.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙ


1 ΝΤΟΜΑΤΑ
5 ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ
50 ΓΡ ΜΑΡΟΥΛΙ
50 ΓΡ ΛΑΧΑΝΟ
2 ΚΑΡΟΤΑ
5 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
1 ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ


ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΚΤΙΚΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΑΡΝΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ




1500ΓΡ ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΝΟ ΨΑΧΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
70 ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1000ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΛΗΡΕΣ
2 ΑΥΓΑ
2000ΓΡ ΖΩΜΟ
ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΨΑΧΝΙΣΑΝΕ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΑΜΜΕΝΟ
1 Κ.Σ ΦΥΤΙΝΗ






ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΩ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ 4 ΛΙΤΡΑ ΠΕΙΠΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΦΑΙΡΩ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ 2 ΛΙΤΡΑ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΛΥΩ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΟΥ.ΦΟΥΡΝΙΖΩ ΣΕ ΠΡΟΘΑΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ,ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΞΑΝΑΦΟΥΡΝΙΖΩ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ



ΚΡΙΝΤΙ



1500ΓΡ ΕΝΤΕΡΑ ΑΡΝΙΣΙΑ
1000ΓΡ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
2 ΑΥΓΑ
3 ΛΕΜΟΝΙΑ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ
ΞΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ


>> ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΞΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΚΙΑ.ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΟΣΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝΕ.ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ .ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ,ΚΑΝΩ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ (ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΖΟΥΜΑΚΙ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΨΙΛΟΚΟΒΩ ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ.





ΚΡΙΝΤΙ Β ΤΡΟΠΟΣ

1 ΑΝΤΕΡΟ ΓΙΔΙΟ
4 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
1 ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ
2 ΑΥΓΑ
3 ΛΕΜΟΝΙΑ
1 Κ.Σ. ΦΥΤΙΝΗ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ


>> ΨΙΛΟΚΟΒΩ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΕΙ.ΓΕΜΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ .ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΩ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ.
ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΡΥΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ.




ΚΡΙΝΤΗ Γ ΤΡΟΠΟΣ

1 ΑΝΤΕΡΟ ΓΙΔΙΟ
1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ
500   ΓΡ ΡΥΖΙ
2 ΑΥΓΑ
3 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ


ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΕΡΒΙΩΤΙΣΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ.







Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΤΑΠΟΔΟΣΟΥΠΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΝΟΥ
ΧΤΑΠΟΔΟΣΟΥΠΑ


2 ΜΕ 3 ΜΙΚΡΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ,1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
3 ΠΑΤΑΤΕΣ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
3 ΚΑΡΟΤΑ(ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ)
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟΣ,1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΔΑΝΟΣ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΕΛΙΝΟ(ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΑ)ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΙΛΟΥ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΨΙΛΗ
1 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΠΕΛΤΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟΣ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΥΡΟΠΙΠΕΡΟ,ΚΥΜΙΝΟ,ΑΛΑΤΙ
ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ,200 ΓΡ ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 3 ΛΕΜΟΝΙΑ





ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΔΥΟ ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ,ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ,ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΛΙΝΑ,ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΟΖΟΥΜΟ,ΤΙΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΑΣΗ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΕΩΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΔΑΝΟ,ΤΟ ΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΑΤΙ Η ΟΧΙ,ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ-ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΟΖΟΥΜΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΥΡΟ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΑΣΗ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ  ΜΑΣ,ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ,ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗ ΧΤΑΠΟΔΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ       ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
                                                                       ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΝΟΥ


ΕΚΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.













ΚΑΡΥΔΑΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
2 1/2 ΦΛΥΤ.ΤΣ.ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 1/2 ΦΛΥΤ.ΤΣ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ
2 Κ.Σ..ΚΟΝΙΑΚ
1 ΦΛΥΤ.ΤΣ.ΓΑΛΑ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΑΒΓΑ
1 Κ/Γ. ΑΜΜΩΝΙΑ

ΣΙΡΟΠΙ

2 ΠΟΤΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 1/2 ΠΟΤΥΡΙ ΝΕΡΟ

ΣΑΛΤΣΑ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
1 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ




ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΜΑΦΙΝΣ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 12-15 ΛΕΠΤΑ. ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.ΖΕΜΑΤΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΥΟ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΠΑΡΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14