Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟ



ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
525 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
275 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
250 ΓΡ ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ
500 ΓΡ ΑΣΠΡΑΔΙ
90 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ

ΓΕΜΙΣΗ
500 ΓΡ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΑΣΤΑΝΟ ΓΛΩΣΣΑ

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ 1 ΕΚ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 190.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ,ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ(ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΚΑΝΑΖ) ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΧΝΗ.

ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ



200 ΓΡ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ
10 ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
10 ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
120 ΓΡ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΠΟΥΤΙ
50 ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ
50 ΓΡ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
100 ΓΡ ΜΑΝΟΥΡΙ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ
10 ΓΡ ΓΥΡΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
8 ΕΛΙΕΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

30 ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
20 ΓΡ ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ
40 ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ,ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΛΙ.ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ 8 ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΥΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΑ ,ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ,ΤΑ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΤΗ ΓΙΔΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΤΑ 3/4 ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΡΗΧΟ ΠΙΑΤΟ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ,ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ.

 

ΑΛΜΥΡΑ ΜΑΦΙΝ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ





500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΜΠΕΙΚΙΝ
200 ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ
1 Κ.Γ. ΔΥΟΣΜΟ
1 Κ.Γ. ΡΙΓΑΝΗ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
400 ΓΡ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
150 ΓΡ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΟΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ ΦΕΤΑ
6 ΑΒΓΑ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
15 ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ  ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ,ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 12-15 ΛΕΠΤΑ,ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΜΑΦΙΝΣ.

ΣΠΡΙΝΓΚ ΡΟΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ







1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΙΤΟΥ
2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
3 ΠΙΠΕΡΙΕΣ(1 ΚΟΚΚΙΝΗ,1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ 1 ΠΡΑΣΙΝΗ_)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΑΒΓΟ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΝΤΑ
200 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΜΜΕΝΑ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΜ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Η ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ



ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ(ΖΟΥΛΙΕΝ)
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ .ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Η ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΒΓΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.





ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ






ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ



1 ΠΑΚΕΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ
20 ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΣΕΡΙ
10 ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ
40 ΒΕΛΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
200 ΓΡ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ



ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠ ΑΤ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Η ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ.ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ 2 ΟΒΑΛ ΜΙΣΑ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΤ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΑΕΣ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ,ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΤΥ

ΣΟΚΟΛΑΤΟΤΡΟΥΦΑΚΙΑ






2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
2 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ
1 Κ.Σ. ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ

ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ



ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΣΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΛΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΑΟ. Η ΤΗ ΤΡΟΥΦΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΧΡΟΝΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΥΜΗ ΤΡΟΥΦΑ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑ.


















Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ



ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ

 Υλικά

 800 γρ. κασέρι, τριμμένο

1 πακέτο κρέμα τυρί τύπου φιλαδέλφια

1 πακέτο φύλλο κρούστας

500 γρ γάλα φρέσκο πλήρες

 4 αβγά

 ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων

 φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

 Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο ταψί και στρώνουμε μέσα 5 φύλλα, λαδ.ωνοντάς το καθένα καλά με πινέλο. Απλώνουμε επάνω το μισό τριμμένο τυρί και τη μιση φιλαδέλφια και φρεσκοτριμένο πιπέρι. Στρώνουμε από πάνω τρία φύλλα κρούστας, ή λαδώνοντας το καθένα και απλώνουμε το υπόλοιπο τυρί και την υπόλοιπη φιλαδέλφια, με ανάλογο πιπέρι. Καλύπτουμε με άλλα τρία βουτυρωμένα φύλλα. Τρυπάμε πυκνά την επιφάνεια μ' ένα πιρούνι, προσέχοντας να φτάσει βαθιά. Χτυπάμε σ' ένα μπολ τ' αβγά με το γάλα, να αναμειχθούν καλά και ρίχνουμε το μείγμα επάνω στην πίτα. Την αφήνουμε να σταθεί 30'-45΄και μετά την ψήνουμε για 40 σε προθερμασμένο φούρνο στους 180.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14