Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

TIRAMISSOY ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ,ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ GRAND CASINO ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.

10 ΑΒΓΑ
10 ΚΡΟΚΟΥΣ
150 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
600 ΓΡ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
'450 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ

ΜΕΣΑ
ESPRESO ΣΚΟΝΗ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ
ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ  ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ.


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ(ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ).ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΑ,2 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΤΡΙΜΜΕΝΑ,ΛΙΓΟ ESPRESO ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ.ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή Νανά τα αυγά πρέπει να είναι χωρισμένα σε ασπράδια και κρόκους και να χτυπηθούν έτσι ?

    πολυ περίεργη παρασκευή ... θα δοκιμαστει !!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΑΒΓΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14