Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

ΤΖΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΔΕΣ

1 ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΓΡ
1 ΚΟΥΠΑΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΑΣΚΑ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΠΑΧΑΡΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΚΕΠΕΑ ΑΡΝΙΟΥ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΜΑΖΙ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ .ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ .ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΠΗ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΣΚΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΕΞΩ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14