Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΕΝΑ ΦΑΓΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!!!!!!

1 ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ 500 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ
4 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
50 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
50 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΗΝ ΚΡΑΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΑ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.

2 σχόλια:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14