Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

ΧΟΧΛΙΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΙ

1 ΚΙΛΟ ΧΟΧΛΙΟΙ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
1/2 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΕΝΤΡΟΛΒΑΝΟ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΧΛΙΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΖΩ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ,ΤΟΥΣ ΑΛΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΕΥΡΩΝΩ
ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ
ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14