Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΛΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ


ΖΥΜΗ
1200 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
400 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
100 ΓΡ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΓΙΑ
1/2 ΠΟΤΥΡΙ ΓΑΛΑ
4 ΚΡΟΚΟΥΣ
4 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΜΑΓΙΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΖΥΜΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ .ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΓΡ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΦΥΛΛΟ
ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ
300 ΓΡ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
50 ΓΡ ΚΑΥΤΟ ΓΑΛΑ

ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΑΛΕΘΩ ΚΑΛΑ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ
ΑΝΟΙΓΩ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΜΟΥ,ΤΥΛΙΓΩ ΡΟΛΟ,ΑΛΕΙΦΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ,ΒΑΖΩ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ



1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο Αθηνά μου, τρελαίνομαι γαι διαφορετικές κουζίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14