Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ
6 ΑΒΓΑ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
300 ΓΡ ΓΑΛΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
300 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.ΒΑΖΩ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ,25 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΦΙΝΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14