Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

1 ΚΙΛΟ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
1 ΚΙΛΟ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ. ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ(ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.
ΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14