Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΟΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ



1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΤΡΑΓΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΟ 6 ΩΡΕΣ
5 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
20 ΓΡ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥ ΞΑΦΡΙΣΜΕΝΟΣ
4 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
6 ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
500 ΓΡ ΜΑΚΑΡΟΝΕΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΞΗΡΟ
ΑΛΑΤΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΓΟ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΙΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ 5-6 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Η ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΤΗ ΔΑΦΝΗ,ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ.ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΒΡΑΣΗ .ΜΟΛΙΣ ΚΟΧΛΑΣΕΙ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΕΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΤΑΨΙ ΦΟΥΡΝΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΥΓΡΑ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΣΙΠΣ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ ΛΑΔΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΣΚΟΡΔΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14