Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

HOT BUTERRED RUM

45 ΜΛ ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ
500 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΝΑΛΑΤΗ
2 Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ
2 Κ.Γ. ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1/2 Κ.Γ. ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΜΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 2 Κ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΠΟΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14