Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

CREME CATALANA

1000 ΓΡ ΓΑΛΑ
2 ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΦΛΟΥΔΕΣ
8 ΚΡΟΚΟΙ ΑΒΓΩΝ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ Ή 2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
1 Κ.Σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΑ 900 ΓΡ ΓΑΛΑ,ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ,ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΣΤΑ 100 ΓΡ ΓΑΛΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ,ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.(ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΛΕΠΤΑ).
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥΦΛΕ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 15 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΙΜΕ ΜΕ ΦΛΩΓΙΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14