ΚΕΙΚ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
10 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
250 ΓΡ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ
6 ΑΒΓΑ
100 ΓΡ ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ
1 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
2 ΜΗΛΑ
200 ΓΡ ΔΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
10 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
250 ΓΡ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ
6 ΑΒΓΑ
100 ΓΡ ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ
1 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
2 ΜΗΛΑ
200 ΓΡ ΔΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου