Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ
2 ΣΚΕΛΙΓΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
250 ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
500 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
750 ΓΡ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
2250 ΓΡ ΝΕΡΟ+ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ,ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΝΑ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΥΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14