Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012




ΛΙΚΕΡ AMARETTO

1 φλιτζάνι νερό

 2  φλιτζάνια λευκή ζάχαρη

 1/2 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη

 3 κούπες βότκα

 2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα αμυγδάλου

 2 βανίλιες

 Εκτέλεση

 Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό και την ζάχαρη σε μέτρια φωτιά μέχρι το μείγμα να βράσει και να διαλυθεί η ζάχαρη Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την βότκα ,το εκχύλισμα αμυγδάλου, και την βανίλια στο μείγμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14