Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή 27 Μαΐου 2012


Καγιανάς



   6 τεμ. αβγά

    500γρ. ντομάτες ώριμες

    50 γρ. κρεμμύδι


    3 κ.σ. Ελαιόλαδο

    2 κ.γ. Αλάτι  
100 γρ φέτα


    1 κ.γ. Πιπέρι






Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις τομάτες σε χοντρά κομμάτια ή τις τριβουμε στι τρίφτη , ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ανακαυεύουμε με τις τομάτες.



Βάζουμε το μίγμα σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά (όχι όλα).Σ το τέλος προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη.



Χτυπάμε τα αβγά σε ένα λεκανάκι, προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο και τα βάζουμε στο τηγάνι, ανακατεύοντας συνέχεια για 3 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14