Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012




Ψαρονέφρι με σώς μπαλσάμικο





300 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

 2 κ.σ.ελαιόλαδο

 2 κ.σ.σόγια σος

Αλάτι, πιπέρι

 4 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια

3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο

Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σβήνετε με το ξίδι μπαλσάμικο κι αφήνετε να πάρει αρκετές βράσεις μέχρι να μαλακώσουν τα φιλετάκια για περίπου 20 λεπτά.Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι τη σόγια και αφήνετε τη σος να δέσει.Βάζετε  τα φιλετάκια. Πασπαλίζετε με τριμμένη παρμεζάνα και περιχύνετε με τη ζεστή σος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14