1 κιλό φύλλο σφολιάτας
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσσινη
400 γρ μανιτάρια πλευρώτους
1 ποτηράκι κρασιού λευκο κρασί
αλάτι
2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
ελαιόλαδο
2 αβγα
250 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ τυρί τυπου γκουντα
250 γρ τυρί τυπου εμενταλ
250 γρ τυρι τυπου ένταμ
250 γρ τυρί τύπου μοτσαρέλα ξερή
ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις σωτάρουμε λίγο στο τηγάνι με λίγο ελαιολαδο.ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια τα βάζουμε στο τηγάνι με ελαιολαδο και φρέσκο βούτυρο,τα αλατίζουμε ελαφρά και τα σωτάρουμε.Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.βάζουμε μέσα τις πιπεριες και νακατευουμε.τρίβουμε όλα τα τυριά καλά και τα ανακατευουμε.Βάζουμε μια λαδοκολλα σε ένα ταψι,βάζουμε το φύλλο σφολιατας,ριχνουμε τα τυριά και περιχύνουμε με το μίγμα με την κρέμα γάλακτος.σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο,αλειφουμε με τα αβγα χτυπημένα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 180 για 45 λεπτά περίπου.
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσσινη
400 γρ μανιτάρια πλευρώτους
1 ποτηράκι κρασιού λευκο κρασί
αλάτι
2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
ελαιόλαδο
2 αβγα
250 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ τυρί τυπου γκουντα
250 γρ τυρί τυπου εμενταλ
250 γρ τυρι τυπου ένταμ
250 γρ τυρί τύπου μοτσαρέλα ξερή
ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις σωτάρουμε λίγο στο τηγάνι με λίγο ελαιολαδο.ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια τα βάζουμε στο τηγάνι με ελαιολαδο και φρέσκο βούτυρο,τα αλατίζουμε ελαφρά και τα σωτάρουμε.Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.βάζουμε μέσα τις πιπεριες και νακατευουμε.τρίβουμε όλα τα τυριά καλά και τα ανακατευουμε.Βάζουμε μια λαδοκολλα σε ένα ταψι,βάζουμε το φύλλο σφολιατας,ριχνουμε τα τυριά και περιχύνουμε με το μίγμα με την κρέμα γάλακτος.σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο,αλειφουμε με τα αβγα χτυπημένα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 180 για 45 λεπτά περίπου.
Καλημέρα!! Τι να πω το ένα φαγητό καλύτερο από το άλλο. Γεια στα χεράκια σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημερα. σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.ευχομαι να σας αρεσουν οι συνταγουλες.
ΑπάντησηΔιαγραφή