Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

5 αβγά
4 ντομάτες τριμμένες ή 200 γρ κονκανσέ
ελαιόλαδο
αλατι-πιπερι
100 γρ φέτα

τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι να πάρουν βραση και να φυγουν τα πολλα υγρά.Στη συνέχεια χτυπάμε τα αβγά και τα ριχνουμε μέσα.Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτουμε μέσα την φέτα τριμμένη.

2 σχόλια:

  1. καγιανα το λέμε εμείς :)

    http://cookthebook.blogspot.gr/2012/11/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα,το ξερω και ετσι,απλα προτιμησα τη δικη μας ονομασια. και σε πολλες περιπτωσεις βαζουν και καυτερο πιπερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14