Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΜΙΣΗ

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ
 
 
"ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΜΙΣΗ"

1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΕΙΜΑ
...

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
500ΓΡ.ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ
5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΠΡΑΣΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
2 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
250ΓΡ.ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΝΑ ΑΧΝΙΣΤΟΥΝ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 7-8 ΛΕΠΤΑ.ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΥΠΗΤΟ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ 30Χ20 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΦΥΛΛΟ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ.ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΖΕΣΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14