Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

 2 ΑΒΓΑ 250 ΓΡ  ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ 800 ΓΡ ΦΥΤΙΝΗ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΟΥ 1 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ 1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ 1 Κ.Γ. ΑΜΜΩΝΙΑ 300 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΑ 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΛΕ ΑΛΑΤΙΝΗ 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ 3 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
>> ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΕΛΑΦΡΟΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ Η ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΟΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ .
ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14