Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

RED VELVET

500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 Κ.Γ ΑΛΑΤΙ
500 ΜΛ ΞΙΝΟΓΑΛΑ
4 Κ.Σ. ΧΡΩΜΑ ΥΓΡΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Ή 2 Κ.Γ ΠΑΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
225 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
400 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
5 ΑΒΓΑ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
2 Κ.Γ ΜΠΕΙΚΙΝ
1 Κ.Γ. ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ

ΚΡΕΜΑ

450 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ
450 ΓΡ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
250 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
700 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ .ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΜΑΖΙ.ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ.

ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ή 2 ΦΟΡΜΕΣ ΚΕΙΚ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ή ΣΕ 2 ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 45-50 ΛΕΠΤΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14