Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

LIME PIE ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

300 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
2 Κ.Σ. ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ
1 ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΒΓΟΥ
2 Κ.Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
1 ΛΙΜΕ ΞΥΣΜΑ
1 ΛΕΜΟΝΙ ΞΥΣΜΑ
80 ΓΡ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
2 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
250 ΓΡ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΠΑΡΑ
2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ,ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΣΕΡΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΞΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΗ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΜΟΥ.ΣΤΡΩΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ.ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ. ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΚΑΝΩ ΡΟΖΕΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΩΓΙΣΤΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14