Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

CHEESE CAKE NEW YORK
ΒΑΣΗ
200 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ DIGESTIVE
100 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ

ΓΕΜΙΣΗ

500 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
150 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
30 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΛΕΜΟΝΙ(ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ)
350 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
5 ΑΒΓΑ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΒΓΟΥ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ

ΓΛΑΣΟ
1 ΑΣΠΡΑΔΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ
250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
3 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΣΕΡΚΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟ 200

ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΜΟΥ.ΨΗΝΩ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 130 ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 45 ΛΕΠΤΑ.(ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ).ΣΥΝΧΡΟΝΟΣ ΕΧΩ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΛΑΣΟΥ ΜΑΖΙ.ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ,ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΜΟΥ.ΞΑΝΑΦΟΥΡΝΙΖΩ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.
ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14