Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

BUDINO

15 ΓΡ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
250 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100 ΜΛ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Ή ΝΕΣ ΚΑΦΕ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ
300 ΜΛ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
200 ΜΛ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
100 ΜΛ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΗ
100 ΓΡ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ


ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ΣΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ(ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ ΜΕΣΑ) ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,Ε ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΑΒΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΕ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ.ΜΟΙΡΑΖΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ.ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΓΑΡΝΙΡΩ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14