Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
300 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
150 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ
1/2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
2 ΑΒΓΑ
2 Κ.Σ. ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


ΓΕΜΙΣΗ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
ΦΙΛΕΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ,ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΡΙΦΤΗ ΖΥΜΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΩ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΩ,ΑΛΕΥΡΩΝΩ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΑΝΟΙΓΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 25 ΕΚ. ΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΩ ΛΩΡΙΔΕΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ.ΚΑΝΩ ΡΟΜΒΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΜΟΥ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14