Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

ΚΡΕΠΟΥΛΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


ΓΙΑ  ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ

500 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
250 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
4 ΑΒΓΑ
80 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ


ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

500 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
400 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΥΛΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΠΙΕΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑ.ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΡΕΠΟΥΛΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΡΟΛΟ-ΠΑΚΕΤΑΚΙ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14