Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

500 ΓΡ ΕΤΟΙΜΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
1 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
5 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
300 ΓΡ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
6 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ
ΑΣΠΡΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ



ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ,ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΛΩΣΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΜΟΛΙΣ ΜΕΛΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΛΙΓΟ .ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΡΙΓΩΝΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΙΤΑΚΙ ,ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΝΙ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14