Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ

300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
200 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
60 ΓΡ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΙΧΟΥΛΙΑΣΤΗ ΖΥΜΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14