Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΒΑΦΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΒΓΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
4 Κ.Γ. ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
120 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
4 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
100 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
100 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
16 Κ.Γ. ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ-ΔΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ-ΣΑΝΤΙΓΗ
2 ΠΡΕΖΕΣ ΑΛΑΤΙ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.ΔΙΑΛΥΩ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ.ΒΑΖΩ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ(ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ.ΨΗΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΦΛΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΩ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΗ ,ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14