Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

 ΜΟΥΣ ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ(1  1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΥΝΗΘΩΣ)
300 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΥΤΙΚΗ
300 ΓΡ ΦΡΕΣΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
4 Κ.Σ. ΚΟΡΝ ΦΚΑΟΥΡ
20 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ OREO


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΓΡ ΣΑΝΤΙΓΗ ΜΕΣΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ.ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΑΣ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 6 ΠΟΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝΤΙΓΗ .ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14