Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012




ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

 Υλικά

 4 ασπράδια αβγού

 200γρ. ζάχαρη

 150γρ. σκόνη αμυγδάλου

 150γρ. αμύγδαλα χονδροκομμένα

 Εκτέλεση

 Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μία σφιχτή μαρέγκα. Ανακατεύουμε τη σκόνη αμυγδάλου μέσα στη μαρέγκα. Πλάθουμε μικρούς εργολάβους και τους καλύπτουμε με το χονδροκομμένο αμύγδαλο. Τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.Περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14