Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ



 3 κρόκους αβγών

 400 γρ. σπορέλαιο

 15 γρ. μουστάρδα

1 κ.σ.ξίδι

  χυμό μισού λεμονιού

   αλάτι,πιπέρι

2 κ.σ. νερό



Τοποθετούμε τους κρόκους αβγών σε μία λεκάνηΠροσθέτουμε στο μπολ μουστάρδα, ξίδι, αλάτι και πιπέρι. Χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να γίνει μους.Προσθέτουμε σιγά σιγά σε κορδόνι το λάδι έως ότου ενσωματωθεί πλήρως.Κατά διαστήματα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και λίγο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14