Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΕΥΚΟΛΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
3 Κ.Σ. ΞΥΔΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
500 ΜΛ ΝΕΡΟ
450 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ,ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ 300 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΩ.ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ.ΧΩΡΙΖΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 2.ΑΝΟΙΓΩ ΦΥΛΛΟ ,ΛΙΩΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΟΒΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΖΩ ΣΕ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΦΥΛΛΟ ΑΦΟΥ ΠΑΓΩΣΕΙ.ΑΝ ΕΧΩ ΠΛΑΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΡΟ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ.ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΟΥ.ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ. ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45-60 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14