Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012


Γκουακαμόλε





1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και στραγγισμένο

2 ώριμα αβοκάντοΧυμό ενός λεμονιού

1 τομάτα

2 κουταλάκια  γλυκού Ταμπάσκο

1 πρέζα κόλιανδρο

Φυλλαράκια κόλιανδρο

Αλάτι

Εκτέλεση
Τρίβετε το κρεμμύδι σε τρίφτη και το σουρώνετε, κρατάτε το χυμό και πετάτε το κρεμμύδι. Λιώνετε με το πηρούνι το αβοκάντο και το πολτοποιείτε. Ρίχνετε αμέσως το λεμόνι για να μην μαυρίσει. Ανακατώνετε. Ρίχνετε επίσης το χυμό του κρεμμυδιού, το ταμπάσκο, το κόλιανδρο και το τσίλι. Τα ανακατεύετε πολύ καλά. Προσθέτετε τα κυβάκια τομάτας και τα ανακατεύετε απαλά. Το διακοσμείτε με τα φυλλαράκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14