4 ΑΒΓΑ
1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΙΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΚΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΑΜΜΩΝΙΑ
100 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 45-50 ΛΕΠΤΑ. ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΖΕΜΑΤΙΖΩ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
ΣΙΡΟΠΙ
3 ΚΙΛΑ ΖΑΧΑΡΗ
100 ΓΡ ΝΕΡΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ.