4 ΑΒΓΑ
1/2 ΚΟΥΠΑΣ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
400 ΓΡ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΕΛΑΦΡΥ
200 ΓΡ ΝΕΡΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ 2 ΦΟΡΜΕΣ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ
Ωρίο φαίνεται και ελαφρυ,θα το δοκιμάσω καλό μηνα Νανα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφή