ΜΕΛΙΤΙΝΙΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
250 ΓΡ ΒΙΤΑΜ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΑΚΙ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΑΒΓΟ
100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΕΜΙΣΗ
500 ΓΡ ΑΝΑΛΑΤΗ ΜΥΖΗΘΡΑ
200 ΓΡ ΜΕΛΙ
2 ΑΒΓΑ
1 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΑ
1 Κ.Γ. ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΑΛΕΙΜΑ
1 ΑΒΓΟ
ΣΟΥΣΑΜΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΤΡΙΒΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΑΧΑΝΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.ΖΥΜΩΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΩΝΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΑΛΕΥΡΩΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΧΩΡΙΖΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΦΥΛΛΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΑΤ ΚΟΒΩ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ.ΚΑΘΕ ΔΙΣΚΟ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΥ.ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΤΙΝΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ.ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ.
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
250 ΓΡ ΒΙΤΑΜ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΑΚΙ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΑΒΓΟ
100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΕΜΙΣΗ
500 ΓΡ ΑΝΑΛΑΤΗ ΜΥΖΗΘΡΑ
200 ΓΡ ΜΕΛΙ
2 ΑΒΓΑ
1 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΑ
1 Κ.Γ. ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΑΛΕΙΜΑ
1 ΑΒΓΟ
ΣΟΥΣΑΜΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΤΡΙΒΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΑΧΑΝΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.ΖΥΜΩΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΩΝΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΑΛΕΥΡΩΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΧΩΡΙΖΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΦΥΛΛΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΑΤ ΚΟΒΩ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ.ΚΑΘΕ ΔΙΣΚΟ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΥ.ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΤΙΝΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ.ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου