ΨΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
100 ΓΡ ΑΡΑΚΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
3 ΑΒΓΑ
2 Κ.Σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
4 ΑΒΓΑ
ΑΛΕΥΡΙ
ΦΡΙΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΒΡΑΖΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΩ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΕ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΑΦΑΙΡΩ ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ.ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ,ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΠΛΑΘΩ ΚΡΟΚΕΤΑΚΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΓΟ ΑΛΕΥΡΙ .
ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΚΡΟΚΕΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΜΑ.ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ.
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
100 ΓΡ ΑΡΑΚΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
3 ΑΒΓΑ
2 Κ.Σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
4 ΑΒΓΑ
ΑΛΕΥΡΙ
ΦΡΙΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΒΡΑΖΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΩ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΕ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΑΦΑΙΡΩ ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ.ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ,ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΠΛΑΘΩ ΚΡΟΚΕΤΑΚΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΓΟ ΑΛΕΥΡΙ .
ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΚΡΟΚΕΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΜΑ.ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου