ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ
500 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
500 ΓΡ ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙ
2 Κ.Γ. ΚΥΜΙΝΟ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
2 ΑΒΓΑ
100 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
300 ΓΡ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1/2 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΑ
ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΩ.ΠΛΑΘΩ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ.ΣΕΡΒΙΡΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΦΕΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.
500 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
500 ΓΡ ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙ
2 Κ.Γ. ΚΥΜΙΝΟ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
2 ΑΒΓΑ
100 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
300 ΓΡ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1/2 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΑ
ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΩ.ΠΛΑΘΩ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ.ΣΕΡΒΙΡΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΦΕΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου