ΑΛΕΥΡΟΠΙΤΑ
400 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
4 ΑΒΓΑ
150 ΓΡ ΝΕΡΟ
150 ΓΡ ΓΑΛΑ
250 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΑ ΑΒΓΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΧΤΟ ΧΥΛΟ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΧΥΛΟ.ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
400 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
4 ΑΒΓΑ
150 ΓΡ ΝΕΡΟ
150 ΓΡ ΓΑΛΑ
250 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΑ ΑΒΓΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΧΤΟ ΧΥΛΟ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΧΥΛΟ.ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου