ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΑΝΑΝΑ
500 ΓΡ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
250 ΜΛ ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
2 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
1 Κ.Γ. ΚΥΜΙΝΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΝΑΝΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
3 Κ.Σ. ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180. ΣΕ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 -7 ΛΕΠΤΑ.
500 ΓΡ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
250 ΜΛ ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
2 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
1 Κ.Γ. ΚΥΜΙΝΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΝΑΝΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
3 Κ.Σ. ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180. ΣΕ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 -7 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου