Ελιές Τσιγαριστές
350γρ. ελιές
μαύρες και πράσινες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμύδι ξερό
μικρό
2 1 σκελ. σκόρδο .
1 ποτ. κρασιού
ξίδι
δενδρολίβανο
θυμάρι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το
σκόρδο.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι,
το σκόρδο, τις ελιές, το δενδρολίβανο, το θυμάρι,.Σβήνουμε με το ξίδι,
σκεπάζουμε με ένα καπάκι και το αφείνουμε να σιγοβράσει για 3 λεπτά.